CANNOT LOAD AT ALL. I can only get to the menu


#1

Hello,

I cannot load at all. I spent 1 hour almost trying to load in. I was really looking forward this game.

I tried :

  • Updating drivers
  • Getting some virtual memory
  • Launching the game file

My specs :

Operating System
Windows 7 Home Premium 64-bit SP1
CPU
Intel Core i7 4770K @ 3.50GHz 47 °C
Haswell 22nm Technology
RAM
8,00GB Dual-Channel DDR3 @ 932MHz (10-11-10-30)
Motherboard
ASUSTeK COMPUTER INC. Z87-A (SOCKET 1150)
Graphics
24M45 ([email protected])
2047MB NVIDIA GeForce GTX 660 (Gigabyte)
Storage
931GB Western Digital WDC WD1003FZEX-00MK2 SCSI Disk Device (SATA
Optical Drives
HL-DT-ST DVDRAM GH24NSB0 SCSI CdRom Device
Audio
Realtek High Definition Audio

Thanks.


#2

What have you tried so far?


#3

Yo!

I have tried:

  • Verifying the cache
  • Reinstalling
  • Defrag
  • Restarting steam
  • Restarting PC

I can play Training but nothing else.


#4

G’day mate,

Confirming your not getting any crashes or errors?
You’re making it into Pregame Lobby but not into the match itself?
Nothing is overclocked?

If you have an SSD, I’d recommend using that - There is currently optimisation problems with running of HDD at this time. Devs are actively working to fix this. However, may assist in the short term.

Your 8gb of RAM may be holding you back also - Some have managed to play with 8gb, many players have had problems using under the minimum specification (12gb).

Ooey may have some better ideas, however to me it looks like you’ve covered the basics without more information. Keep checking in, hopefully more informtion will come through. :unicorn:


#5

Hey man!

No crash errors. I have an HDD. So I don’t know what to do.

Ty !


#6

I’m facing the exact same issue


#7

Any news of any fix?
I install on another pc and the problem continues, it seems like server problem or probably battleye, it’s been a week since I can not play.
I already try almost everything


#8

What are your specs?